Word partner van AureusDrive

Maak deel uit van het succes van de S-Pedelec met AureusDrive – Ontdek uw ideale partnermodel!

Welkom bij AureusDrive, uw sleutel tot een dynamisch partnerschap in de bloeiende S-Pedelec-markt. Wij bieden twee opwindende modellen die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van onze partners:

Agency Model – Geen kapitaalverbintenis, maximale voordelen:

Droomt u ervan om S-Pedelecs in uw assortiment op te nemen zonder kapitaal vast te leggen? Ons agentschapsmodel is het antwoord. Hier zijn enkele voordelen:

  • Geen kapitaalbinding: Kleinere werkplaatsen kunnen zonder financiële drempels toetreden tot de wereld van de S-Pedelecs.
  • Professionele zichtbaarheid Gebruik promotiemateriaal van hoge kwaliteit voor een professionele esthetiek en een consistente klantervaring.
  • Aantrekkelijke kortingen en commissies: Profiteer van exclusieve kortingen op bestellingen en commissies voor elke verkoop van een AureusDrive S-Pedelec.

Intermediair handelsmodel – exclusieve voorwaarden voor wie hongerig is naar succes:

Ben je klaar om een stap verder te gaan? Ons tussenhandelsmodel biedt exclusieve voorwaarden voor financieel sterke bedrijven:

  • Aantrekkelijke voorwaarden: Bestel vooraf en ontvang ook exclusieve hoge kortingen op elke volgende bestelling direct uit voorraad. Ideaal voor bedrijven met een sterk kapitaal en verkoopexpertise.
  • Snelle levering uit voorraad in Antwerpen: Reageer razendsnel op vragen van klanten met onze snelle levering vanuit ons magazijn in Antwerpen.

Welk model je ook kiest, AureusDrive biedt meer dan alleen S-Pedelecs. Wij bieden een partnerschap gebaseerd op groei, flexibiliteit en wederzijds succes.

Klaar voor de volgende stap? Neem contact met ons op via info@aureusdrive.be en laten we samen de toekomst van S-Pedelec mobiliteit vormgeven!

Uw weg naar een opwindend partnerschap begint hier. Maak er deel van uit!

Onze visie

Wij werken aan ecologische mobiliteit voor iedereen. Met deze visie hebben Sergio en Gabriel in 2017 AureusDrive opgericht. AureusDrive ontwikkelt, ontwerpt, configureert en assembleert e-bike systemen met een focus op de forens. Met onze betaalbare, robuuste en stijlvolle e-bikes willen we forenzen motiveren om over te stappen van auto naar e-bike. Onze e-bike gemeenschap zit in het bereik van vier cijfers en samen hebben ze een totaal kilometrage van zeven cijfers bereikt – samen hebben we de CO2-uitstoot tot nu toe met 300.000 kg verminderd.

Missie

Het doel van AureusDrive is betaalbare, robuuste en stijlvolle e-voertuigen voor iedereen. Bovendien streven wij naar een snelle levering van reserveonderdelen, zodat wij in geval van problemen snel kunnen reageren.

Impressies

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief