Verzeker je nu van 500 Euro cashback!

Koop of lease een Power45 S-Pedelec en krijg 500 Euro terug

De Power45 S-Pedelec, het Zwitserse alternatief:

55 Nm en 800Watt krachtige en stille achterwielnaafmotor zonder versnellingsbak

1200 Wh batterij en bereik tot 200 km

Robuuste en betaalbare S-pedelec vanaf 5990 euro

500 Euro Cash terug na het schrijven van een recensie. Alleen tot het einde van het jaar (31.12.2023)

Diverse leasemogelijkheden via onze partner

Cashback-actie

Profiteer van de cashback-actie tot eind 2023 en verzeker jezelf van 500 euro!

Alles wat je hoeft te doen, is na de aankoop en de eerste kilometers ervaring een eerlijke recensie schrijven op Google.

Nadat je dat hebt gedaan, krijg je onmiddellijk 500 euro teruggestort op je rekening, ongeacht of je de Power45 in één keer hebt betaald of via leasing hebt aangeschaft.

Wat klanten over ons zeggen:

“Krachtige motor en grote accucapaciteit. Eigen ontwikkeling en selectie van onderdelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ik rijd nu 9 maanden op een Aureus S-pedelec en ben er zeer tevreden over.”
Gerhard B.
Klant AureusDrive

“Snelle levering, goede service. Ik heb vandaag mijn e-bike opgehaald bij een partner van AureusDrive. Hoewel ze het erg druk hadden, namen ze de tijd voor me. Goede levertijden, goede informatie, bekwaam personeel. Ik ben erg tevreden en rij er sindsdien bijna elke dag mee naar mijn werk. Ga zo door, geweldig product.”
Franziska B.
Klant AureusDrive

“Eenvoudig leasen via partner. Top product, cool bedrijf, na een testrit met de Power45 heb ik de e-bike uit overtuiging zonder aarzelen gekocht. De prijs/prestatie verhouding is onverslaanbaar. Ik heb de S-pedelec geleased van een partner, wat het woon-werkverkeer met een S-pedelec natuurlijk nog aantrekkelijker maakt. Ik verheug me erop.”
Marcel F.
Klant AureusDrive

Ons werkplaatsteam, gevestigd in Zwitserland, speelt een centrale rol om ervoor te zorgen dat je voertuig altijd in topconditie is en hen in uitstekende staat bereikt:

Klaar om de Power45 S-Pedelec in actie te ervaren? Maak vandaag nog een proefrit en voel de vrijheid op twee wielen. Ontdek de prestaties en kwaliteit van de Power45:

Wil je je Power45 S-pedelec leasen? Lees meer over onze aantrekkelijke lease-aanbiedingen. Begin je rit naar de toekomst zonder grote initiële investering en krijg zelfs 500 euro terug na het schrijven van een recessie:

Profiteer nu van onze onverslaanbare aanbieding. Koop de Power45 S-Pedelec online en krijg na aankoop 500 EURO terug op je rekening voor het schrijven van een review. Ervaar de toekomst van mobiliteit!

Na de aankoop of na het afsluiten van het leasecontract ontvang je een e-mail van ons. Daarin vind je een link naar de recessie. Zodra we de recessie hebben ontvangen, maken we de 500 euro naar je over.

Houd er rekening mee dat deze 500 euro Chasch back promotie slechts geldig is tot 31.12.2023. Alle bestellingen en leasecontracten worden tot deze datum geaccepteerd.