Bedrijf

Onze visie

Wij werken aan ecologische mobiliteit voor iedereen. Met deze visie hebben Sergio en Gabriel in 2017 AureusDrive opgericht. AureusDrive ontwikkelt, ontwerpt, configureert en assembleert e-bike systemen met een focus op de forens. Met onze betaalbare, robuuste en stijlvolle e-bikes willen we forenzen motiveren om over te stappen van auto naar e-bike. Onze e-bike gemeenschap zit in het bereik van vier cijfers en samen hebben ze een totaal kilometrage van zeven cijfers bereikt – samen hebben we de CO2-uitstoot tot nu toe met 300.000 kg verminderd.

Onze missie

Het doel van AureusDrive is betaalbare, robuuste en stijlvolle e-voertuigen voor iedereen. Bovendien streven wij naar een snelle levering van reserveonderdelen, zodat wij in geval van problemen snel kunnen reageren.

De oprichters

Sergio Tresch, B. sc. in werktuigbouwkunde (links)

Stage als polymechanicus. Studies aan de Luzern University of Applied Sciences and Arts op het gebied van werktuigbouwkunde / energietechnologieErvaring in start-up, MKB en universitaire omgevingen op het gebied van projectmanagement, ontwikkeling, productieplanning en engineering, aanbestedingen voor kapitaalgoederen, marketing personeelsmanagement.

Gabriel Barroso, Dr. sc. techn. Dipl. Masch.-Ing. ETH (rechts)

Business High School. Studies en doctoraat aan de ETH Zürich op het gebied van werktuigbouwkunde / energietechnologie. Ervaring in startende ondernemingen, bedrijven en universiteiten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, projectbeheer, marketing – communicatie, personeelsbeheer, financiën.

Het AureusDrive Team

Benno Fleischli, M. sc. in Engineering, B. sc. in werktuigbouwkunde en elektrotechniek

Projectmanager softwareontwikkeling en elektronica

Gino Montecuollo, grafisch ontwerper, beurs- en winkelervaring

Luc Jaggi, Marketing

Claudio Burkart, Marketing

Stefania Birrer-Pardo, Administratie

Danijel Zajec, Productie

Thomas Fischer, Productie

Carlos del Pino, Productie

Nikolas Ljutow, Productie

Joel Suppiger, Logistics

Willi Erni, Productie

Charis Renzos, Productie

Brandon, Productie

Impressies

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief